26.02.2017 г., 18:04 ч.

26 февруари 

  Поезия » Любовна
460 1 4

                                                  На Емо

 

Мразя тоя ден.На тая дата

във прегръдка грабна те земята.

Легна ти до корен  на тревица

като болна във гнездото птица.

Не дъждът вали сега отгоре,

просто мойте сЪлзи ти говорят.

Роза до челото ти будува -

нека с мойте устни те целува.

До ухото ти цъфти кокиче,

шепне ти, че само теб обичам...

Мълния ли блесне надалеко

осветява все към теб пътека...

Щом светът от тътен потрепери,

знам, ще тръгна...И ще те намеря!

© Нина Чилиянска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??