20.11.2007 г., 11:43 ч.  

* * *  

  Поезия
585 0 9
 

Във тленната си красота израснах

и се превърнах в ален, чуден цвят,

и сякаш в миг с душата си се сраснах,

пред мен яви се нов, жадуван свят.

 

Преродиха се очите в зрящи,

които виждат в твойте две очи.

Те се взират, пламенни, горещи

и улавят във сърцето чувствени следи.

 

И като феникс днес съм жива,

неугасваща във вечността,

защото винаги ще съм щастлива,

защото аз съм любовта!

© Петя Боянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??