4.08.2009 г., 23:23 ч.

* * * 

  Поезия
512 0 0

Аз съм влюбено видение,
което те преследва и шепти,
което виждаш, щом заспиваш
и те гали със очи..
Аз съм влюбен нежен вятър,
който рови се в косите,
със ръце на южен полъх,
прави живи в теб мечтите...
Аз съм лунен лъч, когато
всички на Земята спят
и звезда, сияеща прекрасно,
светейки по твоя път...
Аз съм стих в поемата ти,
аз балада съм и песен тиха..
Ти за мен си свята пролет,
аз за теб ще бъда птица..

© Димитринка Димова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??