13.02.2024 г., 6:21 ч.

* * * 

  Поезия » Друга
98 1 2

Миналото:

Не ме забравяй, ти израсна с мен, 

открих ти съкровените си тайни!

Летеше след мечтите всеки ден 

от минус някъде, до плюс безкрайност.

 

Настоящето:

Сега вървиш с отворено сърце -

познаваш и студа, и ветровете. 

Света обгръщаш с двете си ръце, 

а любовта в зениците ти свети. 

 

Бъдещето:

Не се страхувай! Чакам те, ела, 

/извайваше ме толкова години/,

да пуснем и последната стрела 

в живота ти, преди да си заминеш!

© Nina Sarieva Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??