8.04.2008 г., 13:44 ч.

* * * 

  Поезия
545 0 0

Мразя нейните коси - по-светли от слънчеви лъчи!

Мразя нейното лице - тъй ангелско и чисто!

Мразя нейната душа - тъй спокойна и магична!

Мразя нейното сърце - защото то обикна те!

Мразя всичко в нея - кожата и, аромата и, ръцете и -

тъй дяволски омайващи!

И пак оставам си сама, замечтана за отминалите времена,

ридаеща без сълзи в тишината, сама, неразбрана от света!

© Елизабет Борисова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??