21.07.2009 г., 21:12 ч.

* * * 

  Поезия
638 0 2

Струни са моите вени,

ала погрешно настроени.

Звуците изкривени

са само израз на стона ми.

А корпусът гние

от многото сълзи

и себе си крия

зад изрази дълги.

Не стигат акордите

 за моята песен.

Малко са нотите.

Грифът e тесен...

 

А сърцето ми като през усилвател крещи,

че музика за мене никой не съчини...

© Надежда Маркова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??