3.10.2007 г., 13:55 ч.

... 44... 

  Поезия
1162 0 14
всички сме равни
- ниски, високи, широки, забавни
всички сме еднакво нелепи
- нещастници с пълни кошници и празни шепи
всички врим в казана
- водка, плесница, сватбена покана
всичко е фалш и заблуда
- пиян докер, силиконена принцеса, кучка луда
всичко от рев започва
- раждане, смърт, прясна почва
всичко завършва там
купчина кости в ковчег обкован
нищо си в този театър жесток
- мислиш се за Бог, а живееш в страх и шок

© Димитър Димитров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??