27.09.2007 г., 8:18 ч.

* * * 

  Поезия
339 0 0

Нали ти казах колко те обичам

и колко скъп си ти за мен,

и как плачеше сърцето

всяка нощ и всеки ден!

Бях се вкопчила в онези дни,

когато заедно с теб бяхме,

но виждам, че всичко е лъжи

и самотата душата ми обви.

Обичах те, молех те, мразех те дори,

но така и не дойде да спреш моите сълзи.

Затова решавам аз да продължа,

да започна да живея както преди.

И боли, че ме загърби толкоз лесно,

но аз винаги ще съм до теб,

ще ти помагам и ще те обичам,

дори вече да не си част от мен!

© Илиана симеонова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??