12.11.2007 г., 12:56 ч.

*** 

  Поезия » Любовна
654 0 3

В прохладна нощ, с безброй звезди,

на плажа двамата сме - аз и ти.

И пълната луна със бляскави лъчи

оставя пак следа върху сините вълни.

 

И тук сами сме, няма друг,

птиците безбройни, заминаха на юг.

Ала във тази дивна самота,

заражда се и малко топлина.

 

Във истина лъжовна и малко суета,

телата ни се сляха заедно с нощта.

Не чувствам нищо друго, освен любовта,

а може би желание, творящо радостта.

 

И тук сами сме, няма друг,

във този пуст и нежен юг,

където други тук след няколко лета,

ще открият пламъка на любовта.

© Яна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??