5.04.2013 г., 8:06 ч.

* * * 

  Поезия » Любовна
788 0 3

В картината пред теб ще се родя,

от пламъка на твоята стихия

и цвето-трепетно ще разцъфтя,

докосната от живата магия.

 

А слънцето над нас ще влива жар

в полето на душите ни човешки,

венец от чувства и възпят олтар

ще бъдат кладата от земни грешки.

 

Съдбовен валс ще зазвучи във нас

и погледи ще срещнат дъх в безкрая,

телата ще се слеят в този час,

сърцата ще поемат с танц към Рая.

© Тея Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??