30.11.2008 г., 9:47 ч.

* * * 

  Поезия » Любовна
508 0 8

Помръкнала, неприютена,

мъждукам слабо аз без теб,

жадувам твоята вселена

да се завърне пак за мен.

 

И твоят чуден, нежен допир,

да ме събуди за живот

и да разпали оня огън,

що сътворяваше любов.

 

И в утрините пак да бъда

пъстроцветната дъга,

а в нощите, когато искаш,

твоята единствена звезда.

© Мартина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??