19.09.2009 г., 0:00 ч.

* * * 

  Поезия » Любовна
742 0 8

Не чакай, притихнал до прага,

вратата аз да отворя.

Бъди като бурния вятър,

втурни се и целуни ме нежно.

 

Забързан и груб е светът ни,

но радост все още намирам.

В прегръдките твои от нежност,

притихнала, аз се усмихвам.

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??