Sep 19, 2009, 12:00 AM

* * * 

  Poetry » Love
741 0 8

Не чакай, притихнал до прага,

вратата аз да отворя.

Бъди като бурния вятър,

втурни се и целуни ме нежно.

 

Забързан и груб е светът ни,

но радост все още намирам.

В прегръдките твои от нежност,

притихнала, аз се усмихвам.

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??