28.11.2012 г., 15:55 ч.

* * * 

  Поезия
346 0 1

лекува ли ни времето,

или превързваме раните си,

за да кретаме някак си,

лекува ли ни времето,

или търпим на болка

само за да продължим,

лекува ли ни времето,

или се измъкваме,

за да не преболедуваме до край,

искаме ли неговото лечение,

или тайно се надяваме,

че вместо нов удар,

ще има избавление,

лекуват ли ни спомените

или мечтите за бъдещето,

или в тях унесени ,

забравяме за С Е Г А

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??