27.11.2011 г., 19:02 ч.

* * * 

  Поезия
546 0 2

Не ще разцъфна сред увехнали цветя...
не ще изгрея и сред залезите тъжни...
Не ще успея да пробудя любовта,
във вече твоето сърце ненужно...

Не бих могла леда да разтопя,
не бих могла тоз огън да запаля...
за който нужна  била  е искра...
за да ни стигне огън да пожари...

Не бих могла...
а с мен и любовта...
Отрекъл нея...
вечно ще си беден!!!
Не ще разцъфнем сред увехнали цветя...
ще ни откъсне, който ни е верен!

© Красимира Касабова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??