23.04.2019 г., 16:39 ч.

*** 

  Поезия » Любовна
258 1 1

Понякога и вещиците плачат.
Чернилката на злото им се утаява, 
с усмивка сипват вино на палача си
и в тъмното Луната приласкават.

 

И злите демони на черните им мисли
понякога утихват уморени.
Полягат като котки до огнището,
събират нови сили за рушене.

 

Нощта им е сестра, а братя - вълците
и совите са смели часовои
пред портите на тези тъжни жрици
на злото и на тъмните простори.

 

Продали са душите си на пъкъла
и нямат, нямат право на обичане.
От черното на Ада са се пръкнали
и тази сделка е самотното им вричане.

 

11.04.2019г.
гр. Пловдив

© Валентина Драгнева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??