17.10.2009 г., 10:49 ч.

60 минути 

  Поезия
1341 1 21

Светът е тесен за подобно разминаване.

С пресечна точка шестдесет минути.

За трийсет ще се опознаваме.

И двадесет и девет – ще се губим.

 

Последната минута плаща глобата

на малкото ни влюбено безумство.

И колкото ни стигне – толкова.

Сега изчезвай. За шейсет секунди.

© Надежда Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??