Oct 17, 2009, 10:49 AM

60 минути 

  Poetry
1343 1 21

Светът е тесен за подобно разминаване.

С пресечна точка шестдесет минути.

За трийсет ще се опознаваме.

И двадесет и девет – ще се губим.

 

Последната минута плаща глобата

на малкото ни влюбено безумство.

И колкото ни стигне – толкова.

Сега изчезвай. За шейсет секунди.

© Надежда Тодорова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??