29.06.2008 г., 19:35 ч.

* * * 

  Поезия » Любовна
674 0 2

Докосна ме със трепет плах,

а все едно от нищото ме върна.

Отдавна тебе чаках и желах.

Душата ми позна те, щом те зърнах.


В очите ти блещукаха звезди.

Не питаше с какво съм съгрешила.

А аз, стаила в себе си безброй вини,

не вярвах в нищо, бях се съкрушила!


Не исках пак да вярвам във лъжи.

Страхувах се отново да обичам.

Заради грешките допуснати преди,

към чувствата ти исках да съм безразлична!

MariAngel

© Марияна Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Когато те срещне любовта, тя не пита и не се интересува. Просто обича!
    Красиво...
  • "а все едно от нищото ме върна"

    Трудно е да си безразличен след такава емоция...
Предложения
: ??:??