25.07.2023 г., 15:38 ч.

* * * 

  Поезия » Друга
198 0 3

Секунда. Минута. Час.

Животът с мен се шегува –

небрежно захвърлен фас.

Лудост по вените плува.

 

Секунда. Минута. Час.

Бомба в ума ми тиктака –

хващам се сляпо на бас.

Отново изпускам влака.

 

Секунда. Минута. Час.

Близкото става далечно –

играта приключва от раз.

Нищо в света не е вечно.

 

Секунда. Минута. Час.

Към хоризонта поемам –

казвам молитва на глас.

Стопирам всички дилеми.

* * *

Секунда. Минута. Час.

Времето, пътят и Аз!

25.07.23

Нина Сариева

© Nina Sarieva Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Напред и само напред! Благодаря ви, Иван и Скити!
  • Не можем да го хванем, ме можем и да го усетим как минава...
    Поздрав, Нинка!
    Дръж посоката, правилната е
  • Кръговрата на живота! Времето вечно пулсира, не спира и край човек гравитира! Хубав стих! Поздрав!
Предложения
: ??:??