23.06.2010 г., 19:06 ч.

* * * 

  Поезия » Друга
457 0 2

Трудно е да се държиш,

когато сърцето те боли,

когато ти тежи и душата ти кърви.

Трудно е да станеш и да продължиш,

да обичаш или да скърбиш,

да се предадеш или да победиш,

да забравиш и простиш...

Трудно е да се съвземеш,

без да има на кого да се облегнеш,

трудно е да живееш, когато копнееш да умреш,

да се смееш, когато нещо в теб се срива,

да се усмихваш, когато радостта си отива...

Трудно е, но няма как -

в живота гаден просто няма друг вариант.

Молиш се със сетни сили

утре да е по-добре от днес,

бориш се...  за капчица късмет.

© Ива Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??