30.08.2019 г., 23:55 ч.

... 

  Поезия » Свободен стих, Друга
471 1 1

Първи септември,
две хиляди и деветнайста.
Поредно земетресение,
с магнитуд степен осма.

 

На дълбочина два сантиметра,
с епицентър метър и половина.
Усетено от моята жена
и от обожатели дузина.

 

Нанесени са сериозни разрушения.
Причинени са щети в инфраструктурата
на коронарните области на мозъка.

Разрушено сърдце и отломки от чуства.

 

... преживяното не подлежи на обжалване!

© Станислав Русев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Очаквайте движение на земна маса. Добре дошъл отново
Предложения
: ??:??