Aug 30, 2019, 11:55 PM

... 

  Poetry » Free verse, Other
474 1 1

Първи септември,
две хиляди и деветнайста.
Поредно земетресение,
с магнитуд степен осма.

 

На дълбочина два сантиметра,
с епицентър метър и половина.
Усетено от моята жена
и от обожатели дузина.

 

Нанесени са сериозни разрушения.
Причинени са щети в инфраструктурата
на коронарните области на мозъка.

Разрушено сърдце и отломки от чуства.

 

... преживяното не подлежи на обжалване!

© Станислав Русев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Очаквайте движение на земна маса. Добре дошъл отново
Random works
: ??:??