2.11.2018 г., 15:38 ч.

... 

  Поезия » Друга
301 0 0

.... 
Още се чува смеха
където били сме щастливи,
някъде там е зазидан в стените
на старите къщи.
С черешите в двора,
с димящи комини
и с птици под стряхата.
Там дори и вече не толкова живи,
отново се връщаме.

29.10.2018

© Jivka Koleva Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??