Nov 2, 2018, 3:38 PM

... 

  Poetry » Other
290 0 0

.... 
Още се чува смеха
където били сме щастливи,
някъде там е зазидан в стените
на старите къщи.
С черешите в двора,
с димящи комини
и с птици под стряхата.
Там дори и вече не толкова живи,
отново се връщаме.

29.10.2018

© Jivka Koleva All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??