5.01.2018 г., 20:23 ч.  

Присъда 

  Поезия » Бели стихове
913 2 1

Изгарям

Бавно,

Красиво е, виждаш ли

Как се проклинам във пламъци

Бледи от спомени

И

Ярки

От болка.

 

Скитам

Бавно,

Сред пламъци

И бели и ярко обагрени

От всичко и нищото,

Което остави.

 

За миг угасва пожарът.

Ти ли докосваш

Или

Вече съм в Ада?

 

Не е от плътта ми,

Повярвай,

Аз я захвърлих сред пламъци

Не е от очите, не бързай,

Тях ги извади грозният дим.

   

Отвътре е, вярваш ли,

А то

Е

Безсмъртно

Със смъртна присъда

За Ада.

 

 

 

 

© Мануела Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Имаш добър замисъл... начина ти на изразяване на чувства е добър и сякаш леко мрачен . И все чак е много добър 😘
Предложения
: ??:??