30.11.2008 г., 21:41 ч.

8-ми март, изпълнен с тъга 

  Поезия » Друга
1401 0 5
На 8-ми март мама погреба любовта...
А татко беше цветето, изпълнило я с тъга.
На 8-ми март не знам дали да позвъня,
или да плача тихо  с мама
за цветето, което толкоз рано прецъфтя...

© Мария Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??