Nov 30, 2008, 9:41 PM

8-ми март, изпълнен с тъга 

  Poetry » Other
1399 0 5
На 8-ми март мама погреба любовта...
А татко беше цветето, изпълнило я с тъга.
На 8-ми март не знам дали да позвъня,
или да плача тихо  с мама
за цветето, което толкоз рано прецъфтя...

© Мария Николова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??