16.09.2014 г., 10:16 ч.

:):):) 

  Поезия » Друга
339 0 2

:):):)

 

Ако чакаш благодарност,

замисли се ти,

заслужава ли си давност

и добри очи?

 

Всичко във живота

ти върши така,

да изпитваш радост,

никога тъга...

 

Туй, дали ще бъдеш

някак порицан,

хич дори не трябва

да ти бъде дан.

 

Със усмивка ведра

всичко направи,

не очаквай нищо,

даже за очи!

 

.................................

 

И тогава всеки

ще изпита сам

своето желание

във света голям...

© Вал Герх Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Така е,когато вършим всичко с доброта и обич,живота е много хубав.Не винаги можем да очакваме ръкопляскане,но пък по-леко спим,когато не сме навредили на никого!Хареса ми!
Предложения
: ??:??