29.07.2014 г., 14:49 ч.

*** 

  Поезия » Друга
424 0 6

Не ме обичай,

просто ме вземи.

Със мекото на пръстите

взриви ме.

Душата си раздадох

за очи,

в които после

изгреви да видя.

Не ме разпитвай.

Вярната не бях.

Все мъжки ветрове

са ми на гости.

Не пях с дъгата,

няма и сега.

Но щом целунеш ме,

ще знаеш,

още съм...

И ти навярно ще ме

приютиш

в джобовете ти празно е

наесен

Не съм поема,

може би съм стих,

а може би за теб съм

кротка песен.

© Мери Добрева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??