24.05.2011 г., 10:53 ч.

* * * 

  Поезия » Друга
607 0 3

 

 

                                              На разсъмване

                                              ще се стопя в

                                              безкрая.

                                              Роса ще ме

                                              погали.

                                              Ще ме проводят

                                              на слънцето

                                              лъчите.

                                              Дъжд и вятър

                                              пътя ще

                                              разлистят.

                                              Ще бъде тихо,

                                              диво.

                                              .................

                                              Сбогуване.

                                              .................

                                              Листопад

                                              и есен

                                              още неживяна.

                                             

© Атанас Ганев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??