На разсъмване
ще се стопя в
безкрая.
Роса ще ме
погали.
Ще ме проводят
на слънцето
лъчите.
Дъжд и вятър
пътя ще
разлистят.
Ще бъде тихо,
диво.
.................
Сбогуване.
.................
Листопад
и есен
още неживяна.
© Атанас Ганев All rights reserved.