7.10.2017 г., 11:23 ч.  

T-и 

  Поезия » Любовна, Друга
616 1 0

4
Ти си причината 
да прогледна
чуя
усетя

почувствам

 

3
Ти си  причината

да обмисля
разбера
осъзная

 

2
Ти си причината
да оценя
обикна

 

1
Ти си причината 
да съм Аз

 

причината

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??