Oct 7, 2017, 11:23 AM  

T-и 

  Poetry » Love, Other
627 1 0

4
Ти си причината 
да прогледна
чуя
усетя

почувствам

 

3
Ти си  причината

да обмисля
разбера
осъзная

 

2
Ти си причината
да оценя
обикна

 

1
Ти си причината 
да съм Аз

 

причината

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??