17.12.2016 г., 21:30 ч.  

... 

  Поезия » Друга
288 1 5

Над устни сини,

не се прави изкуствено дишане.
Според теб,
е въпрос на виждане.

 

Оголените нерви,
нямат нужда от амалгами.
Имат спешна нужда,
от умъртвяване.

 

Победеният,
предава меча.
Неуспелият,
връща ключа.


Върху устните ми сини,
да си правиш изкуствено дишане.
Според мен,
е богохулстване.

 

... според теб,  

въпрос на виждане

 

© Станислав Русев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??