28.03.2008 г., 14:08 ч.

* * *  

  Поезия » Друга
606 0 0

Срещнах те, съвсем случайно,

крехка, нежна и красива,

очите ти бяха жадни,

жадни за любов.

 

Заговорих те, съвсем случайно

гласа ти нежен чух,

изпълнен бе със разум,

с любов и със спокойствие.

 

Говорихме за щастие,

за нежност и любов.

Денем, когато

време свободно имахме.

 

Целунах те, но не случайно,

от нежен трепет любовен

ти беше във ръцете ми

красива, отдадена, спокойна.

 

Любих те, веднъж,

красиво беше

и от този ден

аз те искам и отново, и отново.

 

Във тебе срещнах любовта,

дари ми я, не я отнемай,

защото след като я разгори,

не искам аз да видя нищо друго.

 

© Любо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??