16.09.2011 г., 10:08 ч.

* * * 

  Поезия » Любовна
539 0 1

Разцъфнала пъпката -

в роза се превръща.

Обагрена в цвят

разцъфва от допира на устните.

Дъхът я съживява.

Разлюлява гръдта.

Ръцете оставят

отпечатъци по кожата,

алени петна,

листа от рози...

Копнеж,

докосване и сладост,

дарена от устните.

Радост  и мъка,

жажда и огън,

тишина и стон.

Владееш тялото,

опиваш ума.

Откъсната пъпка,

нежно разлистена.

© Гергана Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??