14.06.2023 г., 8:44 ч.

*** 

  Поезия » Любовна
159 3 4

Когато моите очи съвсем помръкнат
и старчески ръцете са – треперещи,
стилът ми стане по небрежному размъкнат,
дали тогава в спомен ще намериш ти,

онази – лудата, която си обичал,
в снагата – от годините превитата
ще преоткриеш някак сянката девича,
жената зряла, в мириса на питата,

която ще замеся с обич, щом си тръгнат,
по пътя сетен дните ни – за губене...
С надеждата ни – плевел неизтръгнат,
че горе, в рая пускат само влюбени.

 

 

https://youtu.be/wUDRIC5RSX4

© Надежда Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??