20.06.2017 г., 10:17 ч.

* * * 

  Поезия » Източни форми
522 0 3

7

Не знам защо сме слепи за доброто,

но ей таквиз очи сме вперили във злото,

сякаш в същността си гадни сме садисти.

Навярно мразим себе си защото.

 

8

Когато хулиган добие власт,

когато премиерът няма глас

сам той да спре безумие такова,

какъв е избирателят? Какъв съм аз?

 

9

Модерно е да се направиш на злодей –

той май във всички кротко си живей,

но напоследък нагло взе да се показва

и от държавни постове да ни се смей.

© Румен Ченков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??