23.12.2008 г., 7:44 ч.

* * * 

  Поезия » Източни форми
601 0 1
                                                        

Слепи, очите

светлината сънуват.

Просветление.

Стремеж, надвил недъга,

довел е бялата нощ.

                                                                  

© Весислава Савова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??