1.11.2019 г., 1:42 ч.

*** 

  Поезия » Друга
283 1 6

Толкоз сляп ли бях, да не видя

тези влюбени, честни очи.

Толкоз глух ли бях, да не чуя

тази обич, която трепти.

Толкоз подъл ли бях, да се скрия

от пожара, който гори.

Толкоз мъдър ли бях, да изтрия

всеки спомен, който боли.

© Хари Спасов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??