7.09.2010 г., 20:54 ч.

* * * 

  Поезия » Друга
647 0 2

Години ще минават безпощадно,

враг ще стане времето, най-злия.

Омразата ще се превръща във приятел,

а злобата - във вечната месия.

 

Всичко истинско, обичано и чисто,

всички чувства нежни ще поквари,

всички мечти и детска наивност,

времето ще превърне в кошмари.

 

Живеем в свят на злоба и омраза,

с царе измислени и глупави герои.

Гневът и злобата превръщат се в зараза,

и поставят идеали нови.

 

Плащаме на времето със наш'те спомени,

от сърцето ни бавно избледняват,

и бавно мечтите стават забравени,

а ден след ден косите ни побеляват.

 

 

 

© Антониа Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Имам предвид че времето върви напред,и няма никога да ни върне детството и младостта.Превръща се във враг защото остаряваме!
  • Времето не е ли всъщност животът? Как може животът да ти е враг?!
Предложения
: ??:??