6.08.2007 г., 16:16 ч.

А беше лято 

  Поезия
624 0 4
Събудих се, а беше лято,
светът посрещна ме с топъл лъч,
усмихната посрещах аз зората
в очакване на този миг.
Да бъда с теб
очаквах толкоз време,
от щастие премаляла чаках деня,
когато погледите ще си слеем
и ще сбъднем още една мечта.
Но зимата ме изненада ненадейно,
разбрах, че с друга  бил си в нощта,
че с друга изживял си нашата мечта
и бавно в сърцето трупаха се бели преспи,
сковаха го от студ, не знам дали ще ми просветне,
светът ми е  безвъзвратно пуст...

© Валя Митова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??