14.07.2010 г., 17:04 ч.

А бях щастлива... (там в безкрая) 

  Поезия » Философска
1141 0 6

 

 

А бях щастлива

                                         (...там в безкрая...

                                                                ... на дните си...!)

 

А бях щастлива…

И къпех се в море от розови мечти!

Всичко беше лесно и без сълзи…

А от наивността ми още не болеше!

 

А бях щастлива…

В онзи двор, изтъкан от слънчеви лъчи!

Всичко беше ясно без сиви мъгли…

А на живота шамарите още не усещах!

 

А бях щастлива…

Сред хората с благородни обични души!

Всичко бе по детски с бистри очи…

А в хората лошото аз още не намирах!

 

А бях щастлива…

Под онова чисто небе с хиляди възможности!

Всичко бе спокойно синьо, без облаци…

А още единствено туй небе бе ми границата!

 

А бях щастлива….

В моя детски свят, сбъдващ всичките мечти!

Всяка борба лесна бе, без страха…

А победата още бе само мили искрени усмивки!

 

А бях щастлива…

В моята крепост, построена от плодове и шоколад!

Всяка моя мисъл бе с крила, без бодли…

А сълзите още стичаха се само от голямата радост!

 

А бях щастлива…

Във водопада на моите детски, сребърни дни!

Всяка въздишка бе свобода, без сълзи…

А съдбата още АЗ я тъках с детското си щастливо сърце!

 

 

© Дияна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??