5.10.2008 г., 15:03 ч.

А дали...? 

  Поезия
662 0 6

Дали всичко е илюзия,

или открадната мечта,

а може би пробуждане

във разгара на съня?

 

Аз разбирам, че нищо не стана,

че не дойде със теб любовта.

Просто има съдбовна промяна

в многоцветната моя душа.

 

Дните бягат, за да дойдат други,

скривам всичко в джоба под гръдта.

Ти не идваш - как да те загубя?

За да мога да те оценя.

 

Мислите ми все след тебе тичат,

моля се да мога да ги спра.

Всичко покрай мен на теб прилича,

а дали това е любовта?

© Пламен Рашков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??