12.12.2018 г., 0:50 ч.

А думите са слаби 

  Поезия » Любовна
385 2 4

Този огън във моите вени,

тези мисли, в главата препускащи,

тази болка, дълбаеща в мене

и не искаща миг да ме пусне,

тази липса – огромна, бездънна,

от която дъхът ми прекъсва,

тези нощи, сами и безсънни,

след които за сънища късно е,

и копнежът, безбрежен и ясен,

за ръцете, очите, гласа ти...

Тази нужда – дълбока, опасна,

разлюляла напълно света ми.

Тези думи – блуждаещи в мрака

и не стигащи да ти опиша,

колко много те искам и чакам...

Да ти кажа, че те обичам.

© Мариета Караджова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??