12.09.2017 г., 8:01 ч.

А помниш ли онези стихове?... 

  Поезия » Любовна
387 2 5

А помниш ли онези стѝхове
най-първите, в които ти се вричах
когато времето летеше в мигове,
а дните бяха кратки като срички...

 

И бяхме само вятърни и нежни
наивно – зажаднели да събличаме
нахранили душите си с надежди
а после, полудели от обичане...

 

Сега е вече някак прозаично.
Оплетено и трудно. Като в плен.
Не аз, а Ти си по-различна
и някак си ти станах забранен...

 

Да, няма да забравя любовта си
и болката и мъката по теб
в лицето ми, най-тъжната гримаса
от влюбено, но страдащо сърце...

 

Ах, колко много искам да напиша
туй, чакано от мен стихотворение
със краят му ще кажа всичко
началото, в което ще се изживеем...

 

Danny Diester
15.08.2017

© Данаил Антонов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??