5.01.2008 г., 15:12 ч.

А преди те обичах 

  Поезия » Любовна
684 0 3
Трудно беше да те обичам,
да призная любовта пред себе си дори.
Знаех, че за теб аз не знача нищо,
просто непознатото момиче с черните очи.
Знаех, че не бива да се влюбвам
и защо от всички точно теб избрах.
Нима един поглед и усмивка мила,
или нещо специално в теб видях
За мен ти беше моят идеал,
най-съвършен и най-добър
и до ден днешен не мога да приема,
че го няма онова момче - сега си друг.
Ти не знаеш, че за тебе плаках,
не видя кога падна първата сълза
и точно с таз сълза горчива
умъртви във мене любовта.

© Димитринка Димова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??