"Opportunities are like sunrises.
If you wait too long, you miss them."
William Arthur Ward
"и аз, проспала го..."
Като
първоюлското
слънце,
разделено от брега,
по вълните
със скъпоценни блясъци
посипани,
забързало лъчи
за очакваната среща
на искрящи лица
с погледи ламтящи...
... Изпуснах те,
а те чаках с изгрева...
Вярно!
Замислили ли сте нещо за Джулая? :)
Миналата година ме нямаше мен,
но събирахте ли се?
Има време доста, но
идеята не е лоша, нали?
Откровенци на някой морски излаз :)
и чакат изгрева... :)
© Нежното Ласо Всички права запазени