12.05.2006 г., 0:46 ч.

А В Т О Б И О Г Р А Ф И Я 

  Поезия
1207 0 8

Исках да бъда художник,

но се отказах

след първия автопортрет.

 

Исках да стана писател,

но не ми достигна талант

и станах поет.

 

Исках да бъда актьор

и да играя

роли след роли.

 

Но станах само позьор,

сред думи превзети

и текстове голи.

 

А можех да стана танцьор,

да бъда звезда,

да бъда велик...

 

Но станах клакьор,

със жестове неми

и невротичен тик.

© Жоро Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??